İKTİBAS DERGİSİ’NİN MAYIS-2014 (425.) SAYISI ÇIKTI

İKTİBAS DERGİSİ’NİN MAYIS-2014 (425.) SAYISI ÇIKTI

İktibas Dergisi Mayıs 2014/425. Sayısı “İdeolojik Tercihler ve Dönemsel Pozisyonlar” manşeti ile okuyucusuyla buluşuyor.
Bu sayımızda, Siyasi Analiz bölümünde Abdullah PAMUK’un  “İdeolojik Tercihler ve Dönemsel Pozisyonlar” ; Kavramda “Tebliğ” yazısını okuyabilirsiniz.

Düşünce yazılarında Hüseyin BÜLBÜL’ün “Kur’an’ın Dili ve Anlaşılma(z) Konusu”; Mustafa BOZACIOĞLU’nun “Değişim Algısının Değişimi”; A.Araf ARAT’ın “Ilımlı İslam Stratejisi”; Hikmet ERTÜRK’ün “Kazandığımız Kaybettiğimize Değdi mi?”; Osman COŞKUN’un “Uçma Özelliği Olan, Uçamayan İçin Örnek Olur mu?”; A.Birol Ulaş’ın “Akletme Üzerine” Fatma CEREN “Müslümanın Tekâmülü Önündeki Engeller”; Aykut Akça’nın “Dilimiz, Elimizden Büyük Oldu”; ile Hamdi Akan’ın “Vahyin Lider’liğine Muhtacız” yazılarını bulabilirsiniz.

Bir Dergi  Bir Alıntı da ise Kitap ve Hikmet Dergisi’nin Nisan 2014/5 sayısında nebinin örnekliği konusu çerçevesinde Mustafa İslamoğlu ile yapılan “Nebiyi Çoktan Hayatın Dışına Işınladık” Röportajı okuyabilirsiniz.  
    
Müslümanların Sorunlarında ise Hüseyin BÜLBÜL’ün “Kur’an’ın Penceresinden” yazısının yanı sıra 

Sanat-Edebiyatta Dr. Mehmet Akif ŞAHİN’in “Efsunlu Tunç Şehirler”; Mehmet  MORTAŞ’ın “Akla Karşı Gerilmiş Sözcükler”; ile Genç Birikim Dergisi yazarlarından Betül Güler Bulut’un; “Anne Olmak!” yazısını bulabilirsiniz     

Dergimizin gündem bölümünde ise, her zamanki gibi özenle seçip iktibas ettiğimiz köşe yazılarını sizlerin istifadesine sunduk, zevkle okuyacağınıza inanıyoruz.

Sivil Haber Haberleri

Bu Siteyi Ziyaret Ettiniz mi?
Dijital uyuşturucuya dikkat! İletişim uzmanından anne ve babalara önemli uyarı!
"Biz Gördük, Siz Neden Körsünüz?"
Milli Eğitim Bakanı’na Açık Mektup: Açık Öğretim Lisesine Engel Çıkaran Yönetmelik, 28 Şubat Zorbalığından Farksızdır!
Ülkü Ocakları CHP'yi Çıldırttı !