Husiler: Yemen'e Yapılan Saldırlar Duruşumuzu Etkilemez!

Ensarullah grubu (Husiler), Amerikan-İngilizlerin Yemen'e yönelik devam eden saldırılarının cevapsız kalmayacağını ve cezalandırılmayacağını söyledi.

Ensarullah grubu (Husiler), Amerikan-İngilizlerin Yemen'e yönelik devam eden saldırılarının cevapsız kalmayacağını ve cezalandırılmayacağını söyledi.

Grubun askeri sözcüsü Yahya Saree, Pazar günü yaptığı açıklamada, ABD ve İngiltere'nin son saatlerde 48 baskın düzenlediğini söyledi.

Saree, "X" platformunda (eski adıyla Twitter) yaptığı açıklamada, Amerika-İngilizlerin Yemen'e yönelik saldırılarının "bizi Gazze Şeridi'ndeki kararlı Filistin halkına destek yönündeki ahlaki, dini ve insani duruşumuzdan caydırmayacağını" vurguladı.

Cumartesi/Pazar gecesi, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere, ABD'nin Irak ve Suriye'deki misilleme saldırılarından bir gün sonra, Yemen'deki Husi grubunun hedeflerine bir dizi baskın düzenledi.

Yemen Haberleri

Yemen Devrim Lideri: İslam ülkelerinin ABD-İsrail ortaklığı bu savaşta ifşa oldu
Yemen'den Babülmendep açıklaması: Boğazı kapatma ihtimali masada
Yemen'den ABD ve İsrail'e uyarı: Düşmanlarımız için büyük sürprizler hazırladık
Seyyid Husi: Ellerimiz tetikte