Hürriyet'te Ahmet Hakan Dönemi

Türkiye'de en çok satan gazeteler arasında yer alan Hürriyet Gazetesi'nde, Vahap Munyar'dan boşalan genel yayın yönetmenliğine Ahmet Hakan Coşkun getirildi.

Hürriyet’in tarafsız, bağımsız çizgisinin korunacağını söyleyen Ahmet Hakan, yeni dönemle ilgili olarak hedefini şöyle açıkladı: “Hedefimiz Hürriyet’in güçlü markasını daha da yukarıya taşımak olacaktır.”

 

DEMİRÖREN AİLESİ’NDEN TAM DESTEK

Demirören Medya Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Başkan Vekili Meltem Demirören Oktay ve Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Demirören, Hürriyet’te yeni dönemle ilgili olarak bir mesaj yayınladılar.

 

Mesajda “Hürriyet’in yeni Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’ın Hürriyet markasına büyük katkı vereceğine inanıyoruz” denilirken Hürriyet’in eski Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.

Güncel Haberleri

Arakçi: Lübnan’la kardeşlik temelinde ilişkilere yeni bir sayfa açıyoruz
X, Mossad casuslarını ifşa eden hesabı kapattı
Miami pazarlığında ABD Avrupa’yı dışladı
İsrail işgal ordusunda ‘tarihi’ kriz: Binlerce asker kaçtı
iPhone Alırken Bir Daha Düşün!