Hüda Par'dan Furkan Vakfı Açıklaması

Adana'da yürüyüş yapmak isteyen Furkan Vakfı gönüllülerine polis müdahale etmiş, coplu ve biber gazlı dehşet görüntüleri büyük tepki toplamıştı.

Adana'da yürüyüş yapmak isteyen Furkan Vakfı gönüllülerine polis müdahale etmiş, coplu ve biber gazlı dehşet görüntüleri büyük tepki toplamıştı.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin; ''Adana’da polisin Furkan Vakfı gönüllülerine yaptığı müdahale, hak ihlalinin ötesinde açık bir vahşettir, vatandaşa sokak ortasında işkence etmektir ve asla kabul edilemez. Sorumlu olan tüm amir ve memurlar, etkin bir soruşturmaya tabi tutulmalı ve cezalandırılmalıdır.'' ifadelerini kullandı.

''Yapılanların hiçbir izahı yoktur.'' diyen Hür Dava Partisi Genel Başkan Vekili İshak Sağlam ise, ''Adana'da polisin kadınlara karşı uyguladığı şiddet kabul edilemez. Bu uygulamayı yapanlar derhal açığa alınmalı, haklarında yasal işlem başlatılmalı ve meslekten çıkarılmalıdır. Bu ruh haline sahip olanlar güvenlik görevlisi olamazlar.'' ifadeleriyle polis şiddetine tepki gösterdi.

Güncel Haberleri

Arakçi: Lübnan’la kardeşlik temelinde ilişkilere yeni bir sayfa açıyoruz
X, Mossad casuslarını ifşa eden hesabı kapattı
Miami pazarlığında ABD Avrupa’yı dışladı
İsrail işgal ordusunda ‘tarihi’ kriz: Binlerce asker kaçtı
iPhone Alırken Bir Daha Düşün!