Hizbullah Uyardı: Vuracağız

Lübnan İslami Direnişi Hizbullah, işgal altındaki Filistin'in kuzeyinde yer alan 25 işgal yerleşiminin boşaltılmasını emretti.

8 Ekim 2023'ten bu yana Siyonist İsrail'e karşı mücadele eden Hizbullah, işgal altındaki toprakların kuzeyinde yer alan birçok yerleşimin boşaltılmasını sağlamıştı.

Hizbullah yeni bir uyarı yayınlayarak aralarında Nehariya'nın da bulunduğu 25 yerleşimin boşaltılmasını emretti.

Hizbullah tarafından yayınlanan videoda, belirlenen yerleşim bölgelerinde yaşayanların derhal tahliye edilmesi çağrısında bulunuldu. Videoda, bu yerleşimlerin Lübnan’a saldıran düşman askeri güçlerinin konuşlanma ve hazırlık alanlarına dönüştüğü ifade edilerek, bu nedenle yerleşimlerin İslami Direniş'in hava kuvvetleri ve füze birimleri için meşru askeri hedef haline geldiği vurgulandı.

Editör: Fırat Gedikoğlu

on4haber

Güncel Haberleri

Atasoy Müftüoğlu: ABD'de İran Karşıtlığının Temellerinin Atıldığı Kritik Toplantı
Tom Barrack'tan Epstein itirafı
Arıkan'dan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine tepki: Türkiye, İran'a karşı İsrail'e lojistik mi sağlayacak?
Erdoğan’dan kritik karar: Yabancı ülkelere ait askeri malzemelerin transit geçişine izin!
Erdoğan: Sünnilik ya da Şiilik diye bir dinimiz yok, tek dinimiz İslam