Hizbullah: Siyonistlerin Lübnan'a Sızmasına Müsade Etmeyiz

Lübnan direniş hareketi Genel Sekreter Yardımcısı, Şeyh Naim Kasım, Direniş fedakar tutumu ve özgüveni ile İsrail'in Lübnan'a girmesine izin vermeyecektir dedi

Nasrallah'ın yardımcısı sözlerini şöyle sürdürdü: "Bazıları para ve mevki elde etmek için Hizbullah'a saldırıyor."

Şeyh Naim Kasım, "Direniş Lübnan'ı ve geleceğini savunuyor ve bu nedenle geniş halk desteğine sahip ve bu destek her geçen gün artıyor." diye belirtti.

Lübnan gazetesi el-Ahbar geçen Pazartesi günü, Lübnan güvenlik güçlerinin Lübnan'ın çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren 17 Siyonist casus şebekesini tespit edip çökerttiğini bildirdi.

Lübnan güvenlik servisinin bu operasyonu, Lübnan'daki Siyonist casus ağlarının genişlemesine doğrudan veya dolaylı olarak dahil olan düzinelerce şüphelinin bilgilerini elde etmeyi başardığı Mossad paralı askerlerine yönelik dört hafta içindeki en büyük operasyonuydu.(Ajanslar)

Lübnan Haberleri

Şeyh Naim Kasım: Amerika-İsrail'in Lübnan üzerinde söz hakkı yoktur
Husi, Bağımsızlık Günü'nde Yürüyüş Çağrısı Yaptı
Lübnan halkı Siyonistlerle normalleşmeye karşı sokaklara döküldü
ABD'nin skandal önerisi ifşa oldu: Şehit Nasrallah'ın cenaze töreni bombalamak istediler
Hizbullah: İç bölünmeler İsrail’in suistimal ettiği bir zafiyet yaratıyor