Heniyye Saadet Partisi'nde(FOTO)

Filistin Başbakanı Heniyye, Ankara'daki ziyareti sırasında Saadet Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret ederek Hamidiye camiinde namaz kıldırdı.

Filistin Başbakanı İsmail Haniye, Saadet Partisi'nde büyük coşku ve heyecan içerisinde karşılandı

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve parti yöneticileri tarafından genel merkez binasının girişinde karşılanan Haniye, 'Mücahit Haniye' ve tekbirler eşliğinde binaya giriş yaptı.

Başbakan Haniye, Saadet Partisi Genel Merkezi'ni muhteşem bir atmosfer içerisinde ziyaret etti.

Ankara'da yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştiren Haniye, sıkı güvenlik önlemleri arasında Saadet Partisi'ne geldi. Saadet Lideri Kamalak, başkanlık divanı üyeleri, partililer ve gençlik teşkilatları tarafından coşkulu bir atmosferde karşılanan Haniye, Kamalak ile birlikte genel merkez binası önünde basın mensuplarına poz verdi.

Daha sonra Kamalak'ın makam odasına geçen Haniye'nin isteği üzerine görüşmeye geçmeden önce herkes ayakta iken Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın ruhuna hep birlikte Fatiha okundu.

Haniye Saadet'te imam oldu

Başbakan Haniye ile Saadet Lideri Kamalak, yaptıkları görüşmenin ardından birlikte parti genel merkezinin bahçesindeki Hamidiye Camisi'nde akşam namazı kıldılar. Saadet Partisi üst düzey yöneticileri ile birlikte kılınan namazda imamlığı Başbakan Haniye yaptı.

Oldukça duygusal bir atmosferde gerçekleşen görüşme sonrası iki lider, parti genel merkezi önünde birlikte basın toplantısı düzenledi. İkili görüşmede Kamalak, Haniye'ye hat tablosu hediye etti. Burada konuşan Saadet Lideri Kamalak, "Sayın Başbakanımızla İslam âleminin durumunu görüştük. İslam âlemi bir bütündür. Bütün Müslümanlar kardeştir. Bunu bir kere daha teyit ettik" dedi.

Filistin Başbakanı İsmail Haniye ise, Saadet Partisi'ndeki misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, "Saadet Partisi genel başkanı ve başkanlık divanı ile buluşmaktan dolayı çok memnunum. Bu sıcak karşılamadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendileriyle İslam âlemi, Kudüs ve Filistin'in durumunu görüştük. Saadet Partisi kurulduğundan beri Filistin davası ile ilgileniyor. Türk halkı her zaman bize destek veriyor. Sayın Necmettin Erbakan'dan Allah razı olsun. O Kudüs ve Filistin davasını her zaman çok önemsedi" şeklinde konuştu.


velfecr

Güncel Haberleri

İran, Amerikan F-35 savaş uçağının düşürüldüğünü açıkladı (FOTO)
İran’dan Hürmüz Boğazı'nın kullanımına ilişkin açıklama
Prof. Dr. Hasan Hüsrev Hatemi Vefat Etti!
Prof. Norman Finkelstein: Trump kandırılmadı; emperyalist takvimi hatırlayın
İran'dan Erbakan paylaşımı: İsrail laftan anlamaz, güçten anlar