Helikopterler PKK Hedeflerini Bombaladı

Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin liderliğini yaptığı Kürdistan Yurtseverler Birliği'nin internet sitesinde...

Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani'nin liderliğini yaptığı Kürdistan Yurtseverler Birliği'nin internet sitesinde, Türk askeri helikopterlerinin Irak sınırı içlerinde PKK hedeflerini bombaladığını duyurdu.

KYB'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, bu sabah Türk askeri helikopterleri Sidekan bölgesindeki birçok bölgeyi bombaladı.
Haberde, helikopterlerin Irak'ın Deşta Berazgir ve Sidekan bölgesinde birçok noktaya bomba attığı belirtildi, ancak taraflar arasında çatışma çıkıp çıkmadığına ilişkin bir bilgiye yer verilmedi.

Öte yandan, Diyarbakır havaalanından sabah saatlerinde savaş uçaklarının havalandığı gözlenirken, hedefleri konusunda bir açıklama yapılmadı.

Reuters'a bilgi veren bölgedeki sivil kaynaklar ise, bu sabah erken saatlerden itibaren, Şemdinli'nin Irak tarafındaki Zagros Dağları'nın iki ayrı bölgesinde PKK'lılarla askerler arasında bir çatışma çıktığını ve çarpışmanın halen sürdüğünü söylerken, askeri kaynaklar çatışma haberlerini doğrulamadılar.

Güncel Haberleri

İŞGALCİ İSRAİL, BATI ŞERİA’DA 34 YENİ YERLEŞİM PLANINI ONAYLADI
İRANLI KOMUTAN MUSAVİ'NİN SON MESAJI ORTAYA ÇIKTI
Devrim Muhafızları küçük kız çocuğun isteğine kayıtsız kalmadı! Pembe füze...
Levent'teki İsrail Konsolosluğu yakınında silahlı çatışma: 2 kişi etkisiz hale getirildi
Levent Gültekin: İran, ABD'nin Yenilmez Olduğu Algısını Sarstı