Haşdi Şabi: Direniş Grupları ABD'nin Cevabını Verecektir

Rasthaber - El-Alem televizyonuna demeç veren Ali El-Yasıri, Amerika'nın Irak topraklarında gerçekleştirdiği son saldırıların, Irak'ın egemenliği ve toprak bütünlüğünün ihlali olduğunu vurguladı.

El-Yasıri açıklamasının devamında Direniş gruplarının Amerika'nın saldırılarına cevap verme ihtimalinin sürekli Amerika'nın Irak'taki büyükelçiliğine korku saldığını, bu sürecin Amerika'lılar Irak'tan çekilinceye kadar devam edeceğini vurguladı.

Bilindiği gibi Amerika'nın Irak'ın El-Taci bölgesindeki askeri üssü geçen çarşamba katyuşa füzeleriyle hedef alınırken, bir Amerika'lı asker ve sivil çalışan ve bir İngiliz asker öldürüldü. Haşdi Şabi güçleri söz konusu ilişkiyle uzaktan yakından bir ilişkisi olmadığını bildirmesine rağmen, Amerika savaş uçakları geçen Perşembe ve Cuma günlerinde, Irak'ın çeşitli bölgelerinde Irak Ordusu ve Haşdi Şabi mevzilerini bombardıman etti.

Yemen Haberleri

Batı medyası kabul etti: Yemen, Amerikan caydırıcılığını parçaladı
Yemen'de işgalci güçler birbirine girdi
Yemen Devrim Lideri: ABD ve İngiltere destekli Siyonist saldırganlık, sömürgeciliğin yeni evresidir
Ensarullah: Siyonist rejimin Suriye saldırısı tüm ümmete yönelik bir tehdit
Yemen Devrim Lideri: Siyonist rejimin cinayetleri bölgenin uyanışını hızlandırıyor