Hamas'tan Esir Asker Açıklaması

İslami Direniş Hareketi (Hamas), işgal zindanlarında tutulan Filistinli esirler özgürlüğe kavuşmadan Filistin direnişinin elinde esir olan işgal askerlerinin de gün ışığını göremeyeceğini söyledi.

İslami Direniş Hareketi (Hamas), işgal zindanlarında tutulan Filistinli esirler özgürlüğe kavuşmadan Filistin direnişinin elinde esir olan işgal askerlerinin de gün ışığını göremeyeceğini söyledi.

Hamas Hareketi sözcülerinden Abdullatif El-Kanua bu açıklamaları bugün (8 Ağustos Pazartesi) Gazze'deki Kızılhaç binası önünde işgal zindanlarında açlık grevinde olan esirlere destek amacıyla düzenlenen gösteride yaptı.

El-Kanua, Filistin direnişinin elinde esir tuttuğu işgal askerlerinin ve bugüne kadar yaptıklarının işgal zindanlarını boşaltmaya kararlı olduklarının kanıtı olduğunu ifade etti.

Gilad Şalit'i esir alarak uzun yıllar elinde tutan Filistin direnişinin elindeki esirleri de işgal zindanlarını boşaltana kadar elinde tutmaya gücü yettiğini kaydeden Hamas sözcüsü, esirler davasının tüm Filistin halkının davası olduğunu söyledi.

El-Kanua, esirlerin daha önce açlık greviyle kazandıkları zaferler gibi şu an işgal zindanlarında açlık grevi yapan esirlerin mücadelelerinin de zaferle sonuçlanacağını belirtti.

Page Top

Filistin Haberleri

Kassam Tugayları’ndan Hizbullah’a destek mesajı: “Görevi tamamlayacağınıza eminiz”
Hamas’tan İran’ın yeni liderine tebrik mektubu: “Direniş ittifakı sürecek”
Hamas'tan İran'ın 'meşru müdafaa hakkı'na destek
Ebu Ubeyde’den İran Devrim Muhafızlarına ve İran halkına övgü ve teşekkür
Simorgh’tan Fattah’a vuruş envanteri: İran’ın korku salan roketleri ve menzil güçleri…