Hamas’a Kornet Füzelerini Veren Kişi Kasım Süleymani

Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, El Meyadin TV’de Kasım Süleymani’nin Filistin direnişine desteği ile ilgili gelen soruya yanıt verdi.

Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, El Meyadin TV’de Kasım Süleymani’nin Filistin direnişine desteği ile ilgili gelen soruya yanıt verdi.

Nasrallah, Rus yapımı  Kornet füzelerini Esad’dan alıp Hizbullah-İsrail savaşında kullandıklarını belirterek ‘Daha sonra Süleymani bu füzeleri Hamas ve İslami Cihad’a ulaştırdı. Esad’a bunun bilgisini verdik. Sorun olmadığını söyledi’ ifadelerini kullandı.

İslami Cihad: İsrail’i vuran füzelerin arkasında Kasım Süleymani var

Öte yandan Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad Nehale, Kasım Süleymani’nin ABD tarafından şehit edilişinin yıldönümünde yayımladığı mesajda ‘Siyonist İsrail’in başkentini vuran füzeleri Gazze’ye Şehid Kasım Süleymani ulaştırdı’ dedi.

Filistin Haberleri

Gazze’deki Aşiretler: Yasir Ebu Şebab’ın sonu, halkına sırt çeviren herkes için beklenen bir akıbetti.
HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
Hizbullah: Siyonist rejim bütün İslam ülkeleri için tehdit
Siyonist rejim Refah Kapısı’nı şantaj aracına çevirdi
Filistinli direnişçiler bu akşam bir İsrailli tutuklunun cesedini teslim etti