Hamas: Siyonist Caydırıcılık Denklemi Sona Erdi!

Al-Rişk: Bölgemizdeki zorbalığa dayalı Siyonist caydırıcılık denklemi sona erdi.


İslami Direniş Hareketi Hamas'ın siyasi büro üyesi İzzet El Rişk, "Siyonistlerin korkutma, zorbalık ve bölgemizde kontrolsüz kaos yaratma üzerine kurulu caydırıcılık denklemi sona erdi ve tamamen yeni bir denklemle karşı karşıyayız" dedi.

Al-Rişk, "İşgalcilerin terörizminden sonraki her şey, ondan önceki her şeyden farklı olacak İşgalciler ektiğini biçecek"dedi.

Al-Rişk "El Aksa tufanı " tüm ayrıntılarıyla birlikte çok önemli bir aşama ve dönüm noktasıdır. "Gazze Şeridi'nde Filistin halkına yönelik Siyonist terörizm yeni bir sayfa açacak" dedi.

Al-Rişk" ABD ve Batı'nın Siyonist çılgınlığa verdiği desteğin bölgedeki çatışmanın genişlemesinde bir faktör olduğunu ve olmaya devam ettiğini" belirtti.

Hamas lideri, "işgal varlığının Gazze'de uyguladığı Nazi terörizminin yanan bir petrol tabakası olduğunu, bu tabakanın büyüdükçe daha da genişlediğini" yineledi.

Filistin Haberleri

Hamas’tan İran’ın yeni liderine tebrik mektubu: “Direniş ittifakı sürecek”
Hamas'tan İran'ın 'meşru müdafaa hakkı'na destek
Ebu Ubeyde’den İran Devrim Muhafızlarına ve İran halkına övgü ve teşekkür
Simorgh’tan Fattah’a vuruş envanteri: İran’ın korku salan roketleri ve menzil güçleri…
ABD'nin savaş gemisinde yangın!