Hamas: İsrail büyükelçilerini kovun

Hamas, "Gazze'ye saldırı düzenleyen İsrail'in elçiliklerini kuşatarak büyükelçilerini kovmaları için Arap ve Müslümanlara çağrıda" bulundu.

Hamas Sözcüsü Fevzi Berhum, yaptığı yazılı açıklamada, "İsrail, Gazze'ye olan saldırılarını durdurmuyorsa, Arap ve Müslümanlar da çıkıp İsrail elçiliklerini kuşatma altına alarak, siyonist büyükelçileri kovmaya mecbur bıraksın" dedi.
Arap ve İslam ülkelerinin liderlerinden, Filistin halkınının yanında yer almaları için çağrıda bulunan Berhum, toprakları uğruna mücadele veren bir halka destek vermekten geri durmamalarını istedi.
Berhum, "Gazze'ye uygulanan savaş suçları karşısında Arap ve İslam ülkelerinin susması için bir mazeret söz konusu olamaz" ifadesini kullandı.
İsrail'in pazartesi gününden bu yana düzenlediği saldırılarda 40 kişi hayatını kaybetti, 350 kişi yaraland

AAı.

Filistin Haberleri

Kassam Tugayları’ndan Hizbullah’a destek mesajı: “Görevi tamamlayacağınıza eminiz”
Hamas’tan İran’ın yeni liderine tebrik mektubu: “Direniş ittifakı sürecek”
Hamas'tan İran'ın 'meşru müdafaa hakkı'na destek
Ebu Ubeyde’den İran Devrim Muhafızlarına ve İran halkına övgü ve teşekkür
Simorgh’tan Fattah’a vuruş envanteri: İran’ın korku salan roketleri ve menzil güçleri…