Hamas Heyeti Nasrallah İle Görüştü

Hamas'ın üst düzey üyeleri Seyed Hassan Nasrallah ile görüştü

Flistin İslami Direniş Hareketi'nin (Hamas) üst düzey üyelerinden oluşan bir heyet, Lübnan'da Hizbullah Genel Sekreteri Seyyed Hassan Nasrallah ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Bu habere göre bu toplantıda, işgal altındaki Filistin'deki son gelişmeler, özellikle Filistinlilerin işgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs'teki cesur ve cesur direnişinin yanı sıra Siyonist rejimin iç olayları ele alındı.

Bu görüşmede iki taraf, bölgedeki siyasi gelişmeleri ve direniş hareketlerinin ve bu eksen bütününün bu tarihsel süreçteki sorumluluğunu da gözden geçirdi.

Bu görüşme, Lübnan Hizbullah hareketinin halkla ilişkiler biriminin Filistin İslami Cihat hareketinin genel sekreteri "Ziyad al-Nakhleh" ve beraberindeki heyetin Seyed Hassan Nasrallah ile yapacağı görüşmeyi duyurduğu sırada gerçekleşti.

İslami Cihad ve "Sayed Hassan Nasrallah" heyeti, bölgedeki durumu ve Filistin direnişinin karşılaştığı zorlukları ve ayrıca Siyonist rejime karşı direniş ekseninin güçlenmesini inceledi.

Taraflar ayrıca Hizbullah ile İslami Cihad arasındaki istişare ve koordinasyonun sürdürülmesine vurgu yaptı ve Filistin ulusunun ve onun cesur savaşçılarının Siyonist rejime ve onun Filistin çapındaki cani ordusuna karşı fedakarlığının övgüye değer olduğuna işaret etti.

TEVHİDHABER

Lübnan Haberleri

İsrail, Lübnan Cemaat-i İslami liderlerinden Musab Halaf'ı Şehit Etti
Siyonist Medya: Kuzeydeki Durum İsrail'e Ağır Bedeller Ödetiyor
Hizbullah Roketle Vurdu (VİDEO)
Bu da mı Tiyatro?
Hizbullah'tan Şafak Operasyonu