Hamas: ABD Kudüs'ün Kimliğini Değiştiremeyecek

ABD ve Siyonist Rejim, Kudüs'ün Kimliğini Değiştiremeyecek

El-Ahd haber merkezinin bildirdiğine göre, Hamas İslami Direniş Hareketi sözcüsü Hazım Kasım, yaptığı açıklamada şöyle dedi: "ABD ve Siyonist rejimin Kudüs şehrinin kimliğini değiştirme çabaları asla bir yere varmayacaktır."
Hamas sözcüsü Hazım Kasım; "ABD Dışişleri Bakanlığı'nın "İsrail vatandaşı olmayanlar" terimini Kudüs'te yaşayan Filistinlilere uygulama hamlesi, bu devlet tarafından Filistin milletine karşı işlenen yeni bir cinayettir." diye belirtti.
 
Hazım Kasım, yaptığı açıklamanın sonunda şöyle dedi: "ABD Dışişleri Bakanlığı'nın saldırgan konum ve politikaları, Filistin milletine karşı büyük bir suçun, yani tamamen Siyonist rejimin çıkarlarına olan yüzyılın anlaşmasının bir parçasıdır."

Filistin Haberleri

Kassam Tugayları’ndan Hizbullah’a destek mesajı: “Görevi tamamlayacağınıza eminiz”
Hamas’tan İran’ın yeni liderine tebrik mektubu: “Direniş ittifakı sürecek”
Hamas'tan İran'ın 'meşru müdafaa hakkı'na destek
Ebu Ubeyde’den İran Devrim Muhafızlarına ve İran halkına övgü ve teşekkür
Simorgh’tan Fattah’a vuruş envanteri: İran’ın korku salan roketleri ve menzil güçleri…