Hamaney'den Erdoğan'a Suriye Uyarısı

Hamaney'den Erdoğan'a: Türkiye'nin Suriye operasyonu bölgeyi istikrarsızlaştıracak

İran Dini Lideri Ali Hamaney Salı günü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Suriye'ye yönelik bir askeri harekatın bölgenin istikrarsızlaşmasına katkıda bulunacağını söyledi.

İran devlet televizyonunun haberine göre bu, İran'ın başkenti Tahran'da iki lider arasında bir görüşme sırasında geldi.

Erdoğan, kendisini İran ve Rus mevkidaşlarıyla Suriye ihtilafı konusunda bir araya getiren üçlü zirveye katılmak üzere Pazartesi akşamı Tahran'a geldi.

İran televizyonu, Hamaney'in "Suriye'ye yapılacak herhangi bir askeri saldırı bölgeye zarar verecek ve teröristlere fayda sağlayacak" dedi.

Anadolu Ajansı ise, "Erdoğan" ve "Hamenei"nin görüşmesinin medyanın gözünden uzakta gerçekleştiğini ve daha fazla ayrıntı vermeden 40 dakika sürdüğünü bildirdi.

Güncel Haberleri

ABD İran İHA'sını düşürdü iddiası
Bahçeli: Anadolu huzura, Öcalan umuda, Ahmetler makama ve Demirtaş yuvasına dönünceye kadar...
Trump'ın "Barış Kurulu" oyunu: Gazze'de Amerikan vesayeti hedefi
Bill Gates Epstein ile Pandemi Kurgulamış!