Hamaney: Devrimin Sloganı Kibrile Mücadele

İran'ın dini lideri Ali Hamaney, Tebriz halkının ayaklanmasının yıl dönümünde, İran'ın nükleer programının barışçıl olduğunu, ancak İran'ın düşmanlarının İran'ın atom bombası üretme niyeti hakkında "boş konuşmalar" yaptığını söyledi.

TERCÜME HABER /TEVHİDHABER

İran dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney bugün Perşembe günü yaptığı açıklamada, İran diplomatik birliklerinin "yaptırımları engellemek için çaba sarf ettiğini" söyledi.

Dini Lider Hamaney, Tebriz halkının Şah rejimine karşı ayaklanmasının 44. yıldönümünde canlı yayında yaptığı konuşmada, düşmanların İran'ın nükleer programının "barışçıl" olduğunu bildiklerini ancak iran'ı ataom bombası yapmakla suçladıklarını belirtti.

Hamaney İslam devrimi hala hayatta olduğu için kibirli cephe İran'a şiddetle karşı çıkıyor düşmanlar nükleer bomba üretme sürecinde olmadığımızı biliyorlar, ancak bilimsel gelişme sağlamamızı istemiyorlar. dedi.

Dini Lider Hamaney, "İslam rejimi İslam Devrimi'nin hedeflerinden sapmamıştır. Öyle olsaydı, tüm bu düşmanlıkla karşı karşıya kalmazdı" diyerek devrimin sloganının "kibirle mücadele etmek olduğunu belirtti

Hamaney düşman ekonomik yaptırımlar uyguluyor ve rejimi ve ülkenin kurumlarını, halkın düşünce ve zihnini değiştirmek için asılsız suçlamalarla suçluyor ve halk bu girişimlere karşı durmalı" diye ekledi.

İran Haberleri

İran'da Terör Örgütüne Operasyon!
İran'dan yeni açıklama: Canımız pahasına kararlıyız
İran: 12 günlük savaşta 33 ülke İsrail'e destek verdi
Devrim Muhafızları: Tabatabai suikastına belirlenen zamanda ezici karşılık verilecek
Tel Aviv’deki gökdelenler hâlâ İran füzelerinin izlerini taşıyor