Halid Meşal İran'dan Seslendi(FOTO)

Hamas Siyasi Büro Şefi Halit Meşal İran ziyaret kapsamında İmam Sadık Üniversitesinde bir konuşma yaptı.

 

Hamas Siyasi Büro Şefi Halit Meşal İran ziyaret kapsamında İmam Sadık Üniversitesinde bir konuşma yaptı. Halit Meşal Konuşmasında,''Filistin Direnişi Filistin topraklarının tamamını İsrail işgalinden kurtarmak konusunda kararlıdır.''dedi.

Meşal,''İsrail her ne kadar Filistinlileri ikiye bölmüş olsa da, Gazze'yi ambargo altında tutsa da sonunda zafer direnişin olacaktır, Filistinlilerin olacaktır.''dedi.

Meşal Müslümanların İsrail'in entrikaları karşısında uyanık olmaları gerektiğini belirterek, Müslümanlara bu tehlike karşısında bir birlik teşkil etmeleri çağrısında bulundu.

Meşal oluşturulacak olan birliğin İsrail ve bütün destekçilerinin karşısında durması gerektiğini belirtti.

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas 22 kuruluş yılını kutlarken hareketin lideri Halit Meşal,''Hareket yolundan dönmeyecek direnişine devam edecektir.''dedi.

zehranet

 

İran Haberleri

İran'da Terör Örgütüne Operasyon!
İran'dan yeni açıklama: Canımız pahasına kararlıyız
İran: 12 günlük savaşta 33 ülke İsrail'e destek verdi
Devrim Muhafızları: Tabatabai suikastına belirlenen zamanda ezici karşılık verilecek
Tel Aviv’deki gökdelenler hâlâ İran füzelerinin izlerini taşıyor