Haham Abraham Cooper: Trump Aracı Olursa Şara ile Netanyahu Görüşebilir

İşgal medyasında yer alan haberlere göre, Amerikalı haham Abraham Cooper, Şam’da Suriye’nin geçici Devlet Başkanı Ahmed Şara ile bir araya geldi

Suriye Devlet Başkanı Ahmed el-Şara ile son görüşmesinin ardından önemli bir Amerikalı Yahudi olan Rabbi Abraham Cooper, ABD Başkanı Donald Trump'ın aracılık etmesi halinde Suriye Devlet Başkanı Ahmed el-Şara ile İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu arasında doğrudan bir görüşmenin mümkün olabileceğini öne sürdü.

Cooper, İsrail Yayın Kurumu'na (KAN) yaptığı açıklamada, "Bunun hızlı bir şekilde gerçekleşmesinin tek yolu, Donald Trump adında birinin İsrail başbakanını (Benjamin Netanyahu) ve Suriye devlet başkanını arayarak Washington'a gelip birkaç saat oturmalarını sağlaması olur" dedi.

İsrail'in Kan 11 kanalının askeri analisti Roi Sharon, 29 Haziran'da Suriye'nin Netanyahu ile Eş-Şara arasında Birleşmiş Milletler Genel Kurulu toplantıları sırasında gerçekleşebilecek olası bir görüşmeye açık olduğunu bildirmişti.

Suriye Haberleri

Siyonist rejim Suriye’yi abluka altına aldı, HTŞ izliyor
HTŞ Suriyesi'nde İsrail artık 'işgal keşfine' çıkıyor
İşgalci israil'in Suriye'ye Yönelik Saldırıları Sürüyor.
HTŞ'den Göstermelik Tepki!
Suriye’de güvenlik krizi derinleşiyor: Kaos 1157 can aldı