Gezi Parkı'nda ceset şoku!

Olay yerine gelen sağlık ekipleri 27 yaşındaki Tuğrul Turnalı'ya müdahale etti. Ancak Turnalı'nın hayatını kaybetiği anlaşıldı. Bunun üzerine polis olay yeri inceleme ekiplerini çağırdı. Ekiplerin alışması devam ediyor.

Taksim Gezi Parkı'nda öğlen saatlerinde bir erkek cesedi bulundu. Polisin şahsın ölüm nedeni ile ilgili incelemeleri sürüyor. 

Gezi Parkı'nda yerde yatan bir kişiyi gören çevredeki vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaptıkları ilk müdahalede şahsın öldüğünü belirledi. Yapılan incelemede ölen şahsın İstanbul doğumlu Tuğrul Tunalı (27) olduğu anlaşıldı. Ölüm nedeni henüz belirlenemeyen Tunalı'nın cesedinin kaldırılması için olay yerine savcının gelmesi bekleniyor. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor. 

Güncel Haberleri

CHP'li başkandan Starbucks paylaşımı: Kahve Keyfi!
Bilal Erdoğan: Geçmişte Müslümanlara soykırım yapıldı. Artık yapamazlar; çünkü Erdoğan var.
Atasoy Müftüoğlu: ABD'de İran Karşıtlığının Temellerinin Atıldığı Kritik Toplantı
Tom Barrack'tan Epstein itirafı
Arıkan'dan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine tepki: Türkiye, İran'a karşı İsrail'e lojistik mi sağlayacak?