12:18 Dün gece yapılan saldırıların hemen ardından çekilmiş görüntüler şimdi tevhidhaber'de...
12:15 Gazze'de dün gece gerçekleştirilen saldırıların ardından çekilen görüntüler şimdi tevhidhaber'de...
İşte Gazze'den Son Kareler;
...
11:53 Tunus'da, siyonist işgal rejimin saldırılarını protesto etme amacıyla yürüyüş düzenlendi.
11:52 Kudüs Tugayları yeniden ateşkes isteğini reddetti. Herhangi bir iletişime geçilmesini de reddeden direnişçiler, şehidlerin kanını yerde bırakmayacaklarını, İsrail'in çok ağır bir bedel ödeyeceğini açıkladılar.
11:49 Haaretz: Dün geceden itibaren "İsrail toprakları"na 20'deb fazla roket düştü. Herhangi bir can kaybına neden olmadığını iddia eden gazete maddi hasar oluştuğunu belirtti.
11:48 Mısır'ın siyonist saldırılara karşı tepkisi sürüyor: Geçtiğimiz gün Siyonist elçilik bayrağını indiren Mısır halkı yarın Cuma Namazı'ndan sonra büyük bir eylem çağrısı yapıyor.
11:47 Fiilistin Direnişi, esir alınmadığını duyurdu. Açıklamaların yanlış anlaşılmadan kaynaklandığı belirtildi.
11:45 Gazze'ye dün gece yapılan siyonist saldırıda, yaralanan bir kişinin daha şehid olduğu, böylece şehid sayısının 6'ya yükseldiği belirtildi.
03:20 Direniş misillemelere devam ediyor: Son alınan bilgilere göre 1 siyonist esir alındı. 4 siyonist yaralandı.
03:18 Gazze'den herkese çağrı: Siyonistler katliam hazırlığında, herkes dikkatli olsun
03:15
02:59 İSRAİL'İN KANAL 10 TV'si, asker kaçırılma haberini doğruladı: 1 İSRAİL ASKERİ DİRENİŞÇİLER TARAFINDAN ESİR ALINDI.
02:51 FİLİSTİN HÜKÜMETİ: Biz sakince oturup ölümleri kabul etmeyeceğiz
02:49 El Aksa TV, İsrail askerinin kaçırıldığını, İsrail basını ise 1 askerine ulaşamadığı bildirildi. (İG)
02:45 İşgal güçleri ve mücahidler arasında çok şiddetli çatışmalar yaşandığı bildirildi.
02:40 İsrail Basını alçakça saldırı ile birlikte küstah yayınlar yapıyor: İbranice yayınlanan bir radionun spikeri; "Rabbinizden yardım dileyin" dedi.
02:38 Gazze'de katliam hazırlığı: Spor kuübünü bombalayarak 40'a yakın çocuk ve kadını vuran siyonist rejim savaş uçakları Gazze semalarında. Gazze alarmda!
02:35 Kudüs Tugayları, Nir Oz'u vurdu.
02:28 Bir israil askerinin esir alındığı haberi, hiçbir resmi yada gayriresmi kurum tarafından henüz teyit edilmedi.
02:26 Direniş, Aşkelon'da bir arabayı vurdu.
02:25 Direniş'den, Siyonist saldırıya karşı yoğun bir füze yağmuru başladı.
02:21 Spor klübüne yapılan saldırı sonucu hastane kaynaklarından alınan son bilgiye göre, şehid sayısı 5'e yükseldi. 27 ÇOCUK VE 5 KADININ YARALANDIĞI saldırıda şehid sayısının artabileceği belirtiliyor.
02:20 Şehid sayısı 10'a yükseldi.
02:18 Şehid sayısı 6'ya yükseldi. "Selam" kulübünün bombalanması sonucu yaralılardan biri daha şehid oldu.
02:16 Direniş, saldırılara misilleme olarak, İşgal altındaki Aşkelon şehrini de vurdu.
02:14 Şehid sayısının artmasından endişe ediliyor.
02:12 Gazze'ye saldırıda durum ağırlaşıyor. Spor klübüne saldırı sonucu, son alınan bilgiye göre 27 çocuk ve 4 kadının yaralı olduğu belirtildi.
02:05 Direniş'in ateşlediği füzelerden birinin, bir binayı vurduğu belirtildi.
02:02 Ateşkes ilanından sonra, Şehid sayısı 5'e yükseldi.
01:59 Siyonsitlerin tünelleri vurmasıyla yaralanan bir kişi daha şehid oldu.
01:54 İslami Cihad'ın, İsrail'in saldırıları sonucu Aşhdod'u vurmasıyla siyonistler büyük panik yaşadı, sığınaklara koşuşan siyonistler siren sesleriyle beraber şok yaşıyor.
01:52 İşgal rejiminin, "SELAM" kulübünü bombalamasının ardından, yaralı sayısının 18'e yükseldiği belirtildi.
01:50 İslami Cihad, İsrail'de yeleşim bölgelerini vurdu: 2 SİYONİST YARALI.
01:49 Gazzeli çocukları gözüne kestiren siyonistler, kuzey, güney, doğu ve batıdan 4 bir yandan Gazze'ye saldırıyor.
01:48 İsrail, Gazze'nin kuzeyinde bir sivil evi vurdu.
01:47 Gazze'ye siyonist saldırı devam ediyor: 24 saat içerisinde 4 şehid, onlarca yaralı.
01:45 Siyonistlerin hain saldırısında 1 kişi şehid oldu. 10 kişi yaralandı. Yaralananların çoğunu çocuk olduğu bildirildi.
01:38 Beyt Laheya'da bir spor kulübü bombalandı, onlarca yaralı olduğu gelen haberler arasında...
01:25 İslami Cihad, İsrail'i vurdu iddiası. henüz teyit edilemeyen bilgiye ulaşılmaya çalışılıyor.
01:23 İsrail'in ateşkes istemiyle durulan 3 günlük gerginlik yine İsrail'in saldırılarıyla tırmanıyor. Son alınan şehid haberleriyle "Ateşkes" ilanından sonra 3 kişi şehid edilirken 5 sivil de yapılan saldırılar sonucu yaralandı.
01:22 Gazze'ye saldırılara karşı misilleme yapılacağını duyuran Kudüs Müfrezeleri 5 Grad Füzesi ateşlendiğini açıkladı.
01:19 Son dakika olarak aldığımız bilgiye göre, yaralılardan biri kurtarılamayarak şehid oldu.
01:18 Gazze'nin hayat damarları olan tünellere İsrail saldırısı 3: YARALI
ayrıntılar ve gelişmeler tevhidhaber'de...
Canlı takip için F5 tuşuna basın!