Gazze'ye 28 TIR ÇimentoTaşındı

Mısır yönetimi, çimento ve ahşap yüklü 28 tırın Refah Sınır Kapısı’ndan Gazze'ye girmesine izin verdi.

Mısır yönetiminin, çimento ve ahşap yüklü 28 tırın Refah Sınır Kapısı'ndan Gazze Şeridi'ne girmesine izin verdiği bildirildi.

Gazze'deki Sınır Kapıları İdaresi Heyeti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Mısır, bin ton çimento taşıyan 20 tır ile ahşap yüklü 8 tırın Refah Sınır Kapısı'ndan Gazze'ye geçmesine izin verdi.

Mısır'ın, 4 gün içinde toplam 4 bin ton çimentonun Gazze'ye girişine izin vermesinin beklendiği belirtildi.

Sınır Kapıları İdaresi Heyetinden daha önce yapılan yazılı açıklamada, Mısır yönetiminin bu sabah Refah Sınır Kapısı'nı 4 günlüğüne çift yönlü olarak geçişlere açtığı belirtilmişti.

Filistin Haberleri

Hamas: Siyonist rejimle normalleşme Filistin'e ihanet olur
Gazze’de Sivil Savunma Subayı Şehid Oldu!
Gazze’deki Aşiretler: Yasir Ebu Şebab’ın sonu, halkına sırt çeviren herkes için beklenen bir akıbetti.
HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
Hizbullah: Siyonist rejim bütün İslam ülkeleri için tehdit