Gazze'de Yaşanan Son Gelişmeler

Kassam Tugayları işgal rejimine karşı başarılı operasyonlar yapmaya devam ediyor.

Kassam Tugayları bugün yaptığı operasyonlara dair bazı bilgiler paylaştı:

  • Gazze Şeridi'nin merkezindeki El Mughraqa bölgesinde Siyonist bir tankın yakınındaki işgal askerlerini anti-personel füzeyle hedef aldık.
  • El Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin merkezindeki El Mughraqa bölgesinde Siyonist bir tankı "Al-Yassin 105" füzesiyle hedef aldı.
  • El Kassam Mücahidleri, Gazze Şeridi'nin merkezindeki El Muğra bölgesindeki bir binada saklanan Siyonist kuvveti, güçlendirilmiş TBG mermisiyle hedef almayı başardı.
  • El Kassam Mücahidleri, Gazze Şeridi'nin merkezindeki El Muğra bölgesinde Siyonist bir tankın yakınındaki bir grup işgal askerini anti-personel füzeyle hedef almayı başardı ve ardından makineli tüfeklerle onlarla çatışarak imha etti.
  • El Kassam Tugayları ve Kudüs Tugayları'na bağlı Mücahidler, Gazze Şeridi'nin merkezindeki El Mughraqa bölgesinde Siyonist Merkvah tankıyla patlayıcı yer bombasını patlatmayı başardı.
  • El Kassam mücahitleri, Gazze Şeridi'nin merkezindeki El Mughraqa bölgesinde bir Siyonist tankının tepesindeki bir askeri keskin nişancılıkla vurmayı ve ardından onu "Tandum" füzesiyle hedef almayı başardı. DOĞRUHABER

Filistin Haberleri

Siyonist Çeteler Yardım Tırlarını Talan Etti(VİDEO)
Gazze'de Patlamamış Askeri Mühimmat Tehlikesi!
Hamas'tan Hizbullah Açıklaması
7 Ekim'den Bu Yana Şehit Olan Sağlık Personelinin Sayısı Açıklandı
Yerleşimciler Mescid-i Aksa'nın avlularına hücum ediyor...