Gazze'de her gün ortalama 27 çocuk şehit oldu

İşgalci İsrail rejiminin Gazze Şeridi'nde 8 Ekim 2023'te soykırıma başlamasından bu yana günde ortalama 27'si çocuk 92 Filistinliyi şehit ettiği bildirildi.

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi'nden yapılan açıklamada, katil İsrail'in iki yıldır Gazze'yi hedef alan saldırılarında şehit olanların sayısının günde 92 kişinin şehit olmasına tekabül ettiği ifade edildi.

Açıklamada, "İşgalci İsrail Gazze'de her gün 27'si çocuk, 14'ü kadın, 42'si anne-baba olmak üzere 92 Filistinliyi öldürdü." ifadesi kullanıldı.

Katil İsrail rejiminin Gazze'ye düzenlediği saldırılarda her gün 53 aileden en az 2 kişiyi şehit ettiği belirtildi.

Gazze'yi hedef alan katil İsrail saldırılarında her gün 4 ailenin nüfus kaydından silindiği ve 8 ailenin de yalnızca bir ferdinin hayatta kaldığı aktarıldı.

ON4HABER

Filistin Haberleri

Gazze’deki Aşiretler: Yasir Ebu Şebab’ın sonu, halkına sırt çeviren herkes için beklenen bir akıbetti.
HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
Hizbullah: Siyonist rejim bütün İslam ülkeleri için tehdit
Siyonist rejim Refah Kapısı’nı şantaj aracına çevirdi
Filistinli direnişçiler bu akşam bir İsrailli tutuklunun cesedini teslim etti