Soruşturma kapsamında tutuklanan korsan taksi şoförü Ali Serin mahkemedeki ifadesinde Şemseddin Geçgil adlı yaşlı vatandaşın nasıl öldürüldüğünü anlattı. Savcılık ifadesini kabul etmeyen Serin, "Şemseddin Geçgil'i Taksim den Uğur Yanılmaz ile aldık. Uğur, yaşlı amcaya yer satacağını söyledi. Onları Kumburgaz'a doğru götürdüm. Celaliye'de amcanın yazlık evinin orada indirdim. Uğur'la tartışmaya başladılar. Adam 'Beni götürün' dedi. Uğur adamın kafasını itince duvara çarptı.
Adamı battaniyenin içine koydu. Cesedi arabaya koyarken ona yardım ettim. Çorlu'ya götürdük. Terkedilmiş bir petrolün kanalına attık. Yolda gelirken Uğur bana 'kimseye söyleme bu bir sırdır' dedi. Korktuğum için Murat İlban ve Çetin Acar'ın ismini verdim." dediği öğrenildi.
Çete lideri olduğu iddia edilen Çetin Acar ise ifadesinde, Ali Serin'i kardeşinin şoförü olarak tanıdığını, Uğur Yanılmaz'ın ise arkadaşı olduğunu söylemişti.
Gayrimenkul çetesinde cinayet itirafı
İstanbul'da. yaşlı vatandaşların gayrimenkullerini zor kullanarak aldıkları ve 3 kişiyi öldürdükleri iddia edilen örgütün lideri suçlamaları reddederken bir başka sanık itirafta bulundu.
Güncel Haberleri
Devrim Muhafızları küçük kız çocuğun isteğine kayıtsız kalmadı! Pembe füze...
Levent'teki İsrail Konsolosluğu yakınında silahlı çatışma: 2 kişi etkisiz hale getirildi
Levent Gültekin: İran, ABD'nin Yenilmez Olduğu Algısını Sarstı
Bütçeyi festivale değil vatandaşa ayırın
İran'ın denizaltıları Hürmüz Boğazı'nı nasıl kontrol ediyor?