Fransızlar Başörtüsünü Sokakta Yasaklamaya Hazırlanıyor !

Fransa'da İslam karşıtlığı ile bilinen Cumhurbaşkanı adayı Le Pen, katıldığı bir televizyon programında başörtüsü ile ilgili düşüncelerini anlattı.

Fransa'da İslam karşıtlığı ile bilinen Cumhurbaşkanı adayı Le Pen, katıldığı bir televizyon programında başörtüsü ile ilgili düşüncelerini anlattı.

"HER YERDE YASAKLANMALI"
Aşırı sağın Cumhurbaşkanı adayı ve Ulusal Cephe (FN) lideri Marine Le Pen, seçimleri kazanması halinde, sokakta bile başörtüsü yasağının uygulanacağını söyleyerek, "Ben görünür dini simgelerin her yerde yasaklanmasını istiyorum. Sokakta bile başörtüsü olmayacak" dedi.

LÜBNAN'DA BAŞÖRTÜSÜ KRİZİ YAŞANMIŞTI

Pen, Lübnan temasları sırasında kendisine başörtüsü takması önerilince, Lübnan Müftüsü Abdullatif Deryan ile yapacağı görüşmeyi iptal etmişti.

Güncel Haberleri

Asgari ücrette zam oranı belli oldu
Arakçi: Lübnan’la kardeşlik temelinde ilişkilere yeni bir sayfa açıyoruz
X, Mossad casuslarını ifşa eden hesabı kapattı
Miami pazarlığında ABD Avrupa’yı dışladı
İsrail işgal ordusunda ‘tarihi’ kriz: Binlerce asker kaçtı