Filistin"in uzlaşma yanlısı liderleri, haindir

Son günlerde Amerika’nın talimatı üzerine korsan İsrail ile uzlaşma masasına oturmak isteyen bazı Filistinli uzlaşma yanlısı lideri uyaran Dışişleri Bakanı Mutteki, bunun Filistin milletine ihanet olduğunu vurguladı.

Şehit Recai ve şehit Bahüner'i anmak için düzenlenen bir törende konuşan Dışişleri Bakanı Mutteki, bölgedeki son gelişmelere değinerek özerk teşkilat liderlerinin korka korka uzlaşma masasına oturmak istediğini belirtti.

Mutteki, son günlerde Amerika'nın talimatı üzerine eli kanlı siyonistlerle müzakere masasına oturmak isteyen Filistinli uzlaşma yanlısı liderleri uyararak, müzakerelerin uzlaşma tabutuna çakılacak son çivi olduğunu vurguladı.

Mutteki, korsan rejim İsrail'in çoktandır Filistin direnişi ve İslam dünyasının desteği ile yok olup gideceğini anladığını da sözlerine ekledi

İran Haberleri

İran'da Terör Örgütüne Operasyon!
İran'dan yeni açıklama: Canımız pahasına kararlıyız
İran: 12 günlük savaşta 33 ülke İsrail'e destek verdi
Devrim Muhafızları: Tabatabai suikastına belirlenen zamanda ezici karşılık verilecek
Tel Aviv’deki gökdelenler hâlâ İran füzelerinin izlerini taşıyor