Filistin İşgalinde Yeni süreç BM

Kurdukları Orta Doğu çetesinin başına Blair'i getirerek Siyonistlerin tamamına erdiremediği işgali Bm'ye Yaptıracaklar. BM'de zaten bu iş için var .

Kurdukları Orta Doğu çetesinin başına Blair'i getirerek Siyonistlerin tamamına erdiremediği   işgali BM'ye Yaptıracaklar. BM'de zaten bu iş için var . Hatırlarsanız müslüman kafir kafgasında ne zaman mümin üste çıkmışssa BM "yapmayın etmeyin tarzında kendi çocuğunu üste doğru çeken bir sahte şefkat sahibi bir baba rolune girer" Bosna'da ya da Lübnan'da olduğu gibi .Şimdi de siyonistler HAMAS'ın hakkından gelemeyince güya kargaşayı BM çözecek ."Amerika'nın Sesi"inde yayınlanan haber şöyle ;

 

Avrupa Birliği dışişleri bakanları, Yol Haritası adlı barış planının başarısız kaldığını belirterek, Filistin topraklarına uluslararası barış gücü birlikleri gönderilmesini istedi.

Bakanların, Orta Doğu Dörtlüsü"nün yeni temsilcisi Tony Blair"e gönderdiği açık mektup, Fransız Le Monde gazetesinde yayınladı. Bakanlar bu gücün, barış planının yerini almayacağını, ona eşlik edeceğini belirttiler.

Rusya dışişleri bakanlığı sözcüsü, Kremlin"in barış gücünü destekleyeceğini belirtti, ancak İsrail ve Filistinlilerin desteğini almadan bir barış gücünün oluşturulamayacağına işaret etti.

İsrail ile Filistinliler arasında bir anlaşma sağlamaya çalışan Orta Doğu Dörtlüsü, Avrupa Birliği, Birleşmiş Milletler, Amerika ve Rusya"nın temsilcilerinden oluşuyor.

Tevhid Haber

Filistin Haberleri