Yine izleyiciye hakaret etti
Fatih Altaylı Kanal 1'de yayınlanan Teke Tek programında "Tek yanlı yayın yapıyorsunuz" diye mesaj gönderen izleyiciye "beyin özürlü" dedi.
Altaylı'nın hazırlayıp sunduğu programın konukları Yargıtay onursal Başkanı Sabih Kanadoğlu ve İnönü Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu'ydu.
Türban konusunun tartışıldığı programa bir izleyicinin gönderdiği e-mail Altaylı'yı çileden çıkardı. İzleyici mesajında Altaylı'ya "Neden türban konusunu görüşleri tek taraflı olarak bilinen kişilerle tartışıyorsunuz? Bu yaptığınız ne kadar demokratik?" diye soruyordu.
"BU ARKADAŞA BEYİN ÖZÜRLÜ DEMEK İSTİYORUM"
Fatih Altaylı konuklarından izin alarak bu mesajı gönderen izleyiciye şöyle yanıt verdi:
"Bu mesajı gönderen kişiye beyin özürlü demek istiyorum. Burada geçen hafta ve ondan önceki hafta da tam tersi fikirden insanlar vardı. onlarla da tartıştık. O zaman da ayrı yönde eleştiri aldı. Bu zeka özürlü arkadaşa söylüyorum. Burada Emine Şenlikoğlu varken niye böyle bir mesaj atma gereği hissetmediniz? O zaman aklınız neredeydi? O zaman tek taraflı olmadık da şimdi mi tek taraflı oluyoruz? Aklınızı başınıza toplayın. Atacaksanız adam gibi mesaj atın. Beni sinirlendirdiniz"
Fatih Altaylı Yine Ağzını Tutamadı
Fatih Altaylı Sabih Kanadoğllu'nun da katıldığı programda izleyicisine hakaret etti.
Güncel Haberleri
İŞGALCİ İSRAİL, BATI ŞERİA’DA 34 YENİ YERLEŞİM PLANINI ONAYLADI
İRANLI KOMUTAN MUSAVİ'NİN SON MESAJI ORTAYA ÇIKTI
Devrim Muhafızları küçük kız çocuğun isteğine kayıtsız kalmadı! Pembe füze...
Levent'teki İsrail Konsolosluğu yakınında silahlı çatışma: 2 kişi etkisiz hale getirildi
Levent Gültekin: İran, ABD'nin Yenilmez Olduğu Algısını Sarstı