Evetçi CHP'linin Bileti Kesildi

CHP Yedisu Belediye Başkanı hakkında disiplin soruşturması başlatacağını açıkladı...

CHP Yedisu Belediye Başkanı hakkında disiplin soruşturması başlatacağını açıkladı...



CHP Bingöl Yedisu Belediye Başkanı Mehmet Şerif Memioğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Bingöl'deki miting alanında dinlemişti.

CNN TÜRK Haber Koordinatörü Yavuz Oğhan'ın objektifine yakalanan başında "evet" şapkasıyla yansıyan CHP'li Belediye Başkanı, "Seçimler başka ama referandumda oyum 'evet' olacak. Sadece kendim değil, çevremdeki insanların da 'evet' oyu vermesi için çalışacağım" demişti.

KILIÇDAROĞLU'NUN YORUMU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memioğlu'nun 'evet' şapkası takmasıyla ilgili olarak "İnsanlar referandumda diledikleri gibi oy kullanabilirler. AKP'nin gizli gündemine tutsak olmak, onun gösterdiği havucu görüp perde arkasını anlamamaktır. O belediye başkanı kimse görüşeceğim. Bakalım bizim belediye başkanımız mı halkın belediye başkanı mı, göreceğiz" dedi.

Kılıçdaroğlu, uçakta, Balyoz savcısıyla ilgili sorulan sorulara ise "Bu soruları o davaların savcısı olan Sayın Başbakan'a sormak gerekir" dedi.

Kılıçdaroğlu ayrıca CHP Ankara milletvekili Eşref Erdem'in "hayır kampanyası partimize zarar verir" sözlerine "Deneyimli bir politikacının bunu görmesini isterdim. Sayın Eşref Erdem'le daha önce de farklı görüşlerimiz oldu. Henüz kendisiyle konuşma fırsatım olmadı. Ancak daha sonra bazı açıklamalarını düzeltti" açıklamasını yaptı



aktifhaber

Güncel Haberleri

Levent Gültekin: İran, ABD'nin Yenilmez Olduğu Algısını Sarstı
Bütçeyi festivale değil vatandaşa ayırın
İran'ın denizaltıları Hürmüz Boğazı'nı nasıl kontrol ediyor?
İran Kuş Avlar Gibi Helikopter ve Uçak Düşürüyor!
İran İle Fransa Anlaştı! İran'dan Diplomasi Dersi!