Erdoğan, partisinin Antalya İl Gençlik Kolları’nın Dilek Sabancı Spor Salonu’nda yapılan 2. Olağan Kongresi’nde yaptığı konuşmada, hükümet icraatını anlattı.
En çok gençler için sevindiklerini ifade eden Başbakan Erdoğan, “Çünkü bizim iktidarımıza kadar kırılan hayaller, en çok gençlerimizin hayalleriydi. Şimdi onları onarıyoruz ve inşallah tamamlayacağız” dedi.
ENGELLER KALKACAK
Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu ülkede anneler, babalar ağladı. Çünkü hepsi adeta bir ayrımcılığın tribün seyircisiydi. Hâlâ bunun kavgasını verenler, hâlâ bu gözyaşlarının sürmesini isteyenler var bu ülkede. Hâlâ bu ülkede ne yazık ki buna zemin hazırlamak gayretinde olanlar var. Çok şükür, artık gençlerimiz ülkelerini çok daha fazlasıyla seviyorlar. Geleceğe dönük hedefler, heyecanlar taşıyorlar.”
Yarınki Türkiye’nin çok daha aydınlık bir Türkiye olacağını belirten Erdoğan, “Sakın ola ki Türkiye Cumhuriyeti’nin hiçbir vatandaşı, hiçbir gencimiz, karamsarlığa umutsuzluğa gitmesin. Türkiye’nin ve sizlerin önümüzdeki engelleri kaldırmak istiyoruz” dedi.
Konuşmasında Mehmet Akif Ersoy’un gençliğe bakışını da şiirlerini okuyarak dile getiren Erdoğan, ‘’İstiklalimizi korumanın, kimliğimizi muhafaza etmenin, dünya ile barışık olmanın yolu, bu evrensel değerlerimizi tanımaktan, sonra geleceğe taşımaktan geçiyor’’ diye konuştu.
HEP PATİNAJ YAPTILAR
Üniversite olmayan 9 ile de bu yıl içinde üniversite kurulacağını kaydeden Başbakan, muasır medeniyet seviyesine çıkmanın böyle olacağını ifade etti. Erdoğan, “Hep söylediler hep patinaj yaptılar. Patinaj yapıp hep geri gittiler. Bunlar mürteci ama ilerici gençlik karşımda” dedi.
Erdoğan: Hâlâ Gözyaşı İsteyenler Var
Erdoğan, Başörtüsü yasağına ilişkin üstü kapalı konuşmasında, ‘Türkiye’de hâlâ bu gözyaşlarının sürmesini isteyenler var’ dedi.
Güncel Haberleri
İŞGALCİ İSRAİL, BATI ŞERİA’DA 34 YENİ YERLEŞİM PLANINI ONAYLADI
İRANLI KOMUTAN MUSAVİ'NİN SON MESAJI ORTAYA ÇIKTI
Devrim Muhafızları küçük kız çocuğun isteğine kayıtsız kalmadı! Pembe füze...
Levent'teki İsrail Konsolosluğu yakınında silahlı çatışma: 2 kişi etkisiz hale getirildi
Levent Gültekin: İran, ABD'nin Yenilmez Olduğu Algısını Sarstı