Ensarullah'dan Taziye Mesajı

Ensar Allah'ın Siyasi Bürosu Afganistan, Lübnan ve Suriye'deki canice saldırıları kınadı

TEVHİDHABER

Yemen Ensarullah Siyasi Bürosu, Afganistan'daki camiyi hedef alan ve onlarca şehit ve yaralıya yol açan canice ve vahşi saldırıların yanı sıra Lübnan'daki barışçıl göstericilere yönelik saldırıları kınadı.

Ensarullah siyasi ofisi bugün Cumartesi günü yaptığı açıklamada, bu vahşi saldırıların “Amerika Birleşik Devletleri'nin Afganistan'da yarattığı ve aşırılık ve tekfir unsurları tarafından gerçekleştirilen vahşi cinayetler” olduğunu belirtti.

Ensarullah Afgan makamlarına, camilerde ibadet edenlere gerekli korumanın sağlanması ve katillerin yeni suçlar işlemesini önlemek için adımlar atılması gereğini vurgulayarak, katillere karşı ve misilleme yapmaya çağırdı.

LÜBNAN SALDIRISI KINANDI

Ensarullah açıklamasında, "Lübnan'da geçen Perşembe günü göstericileri hedef alan hain pusu sonucunda şehit ve yaralılarla sonuçlanan, Lübnan'da barışçıl göstericilere yönelik canice saldırıları kınadı,

Ensatullah Amerika ve İsrail'n Lübanan'ı karşıştırmak istediğini ve dikkatli olması gerketiğini belirtti.


.

Yemen Haberleri

Batı medyası kabul etti: Yemen, Amerikan caydırıcılığını parçaladı
Yemen'de işgalci güçler birbirine girdi
Yemen Devrim Lideri: ABD ve İngiltere destekli Siyonist saldırganlık, sömürgeciliğin yeni evresidir
Ensarullah: Siyonist rejimin Suriye saldırısı tüm ümmete yönelik bir tehdit
Yemen Devrim Lideri: Siyonist rejimin cinayetleri bölgenin uyanışını hızlandırıyor