Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'de internet sitesi aracılığıyla yaptığı duyuruda 17 Mayıs'ta Tandoğan'da gerçekleştirilecek olan mitinglerle herhangi bir ilgilerinin olmadığını açıklamıştı.
Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD), Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından Ankara'da 17 Mayıs'ta düzenlenecek mitinge katılmayacaklarını açıkladı. Türkiye Emekli Subaylar Derneği Genel Başkanı emekli Tümgeneral Rıza Küçükoğlu, 17 Mayıs 2009 tarihinde ADD tarafından organize edilen mitingin, organizasyonunda, planlanmasında, aktif katılımında, TESUD'un yer almasının mümkün olmadığını söyledi. Küçükoğlu, "Anılan mitingde, TESUD hiçbir nedenle yer almayacaktır" dedi. Kamuoyunda "İkinci Cumhuriyet Mitingleri" olarak adlandırılan mitinge daha önce de Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) katılmayacağını açıklamıştı.
Emekli Subaylar ADD'nin mitingine katılmıyor
ADD tarafından Ergenekon operasyonu kapsamında tutuklanan kişilere destek amacıyla düzenlenecek olan mitinge Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) katılmayacak.
Güncel Haberleri
Devrim Muhafızları küçük kız çocuğun isteğine kayıtsız kalmadı! Pembe füze...
Levent'teki İsrail Konsolosluğu yakınında silahlı çatışma: 2 kişi etkisiz hale getirildi
Levent Gültekin: İran, ABD'nin Yenilmez Olduğu Algısını Sarstı
Bütçeyi festivale değil vatandaşa ayırın
İran'ın denizaltıları Hürmüz Boğazı'nı nasıl kontrol ediyor?