El-Kazemi, Erbil'de Füze Saldırısının Olduğu Yeri Ziyaret Etti

Bugün Pazartesi, Başbakan Mustafa El-Kazemi Erbil Valiliği'ndeki roket saldırılarının gerçekleştiği yere geldi.

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

İslam Devrim Muhafızları Ordusu'nun dün Erbil'deki "Siyonist komplo ve kötülüğün stratejik merkezini" güçlü ve isabetli füzelerle hedef aldığını duyurması dikkat çekicidir.

Devrim Muhafızları yaptığı açıklamada, bombalamanın Siyonist varlığın son zamanlarda işlediği suçlara yanıt olarak geldiğini belirterek, herhangi bir kötü eylemin tekrarlanmasının sert ve yıkıcı tepkilerle karşı karşıya kalacağını vurguladı.

İyi bilgilendirilmiş bir kaynak Al-Alam TV'ye , İslam Devrim Muhafızları'nın operasyonunun, kısa bir süre önce İran'ın batısındaki Kirmanşah eyaletinde bulunan Mahidasht bölgesine Siyonist varlık tarafından başlatılan hava saldırısına yanıt olarak geldiğini açıkladı.

Irak Haberleri

Haşd Şabi, İsrail casusluk ağını çökertti
Haşdi Şabi Irak’ta harekete geçti: Teröre geçit yok
Irak-Suriye sınırında tekfirci saldırı: Irak ordusuna ateş açıldı
Tekfircilerin Yıktığı Cami Yeniden Açıldı
Tekfirci Teröristler Erbain Yürüyüşünü Kana Bulayacaktı!