El Fetih Ev Basıyor

El fetih ev basıp Hamaslı'yı karısının önünde öldürmeye kalkıştı.


İslami Direniş Hareketi Hamas, Nablus’ta el-Fetih milislerinin Avni el-Abve adlı bir genci, karısının önünde öldürmeye kalkmalarını şiddetle kınadı.

El-Fetih’e bağlı silahlı milisler dün (06/08) yaptıkları silahlı saldırıda Hamas üyesi olduğu belirlenen 31 yaşındaki Filistin vatandaşına yaptıkları saldırı sonucu Avni el-Abve'yi karnından ağır yaralamıştı.

Filistin Enformasyon Merkezi’nin bir nüshasını elde ettiği açıklamasında hareket, “İşte 15. kez kanlı saldırıya uğrayan Nablus kenti. Bu saldırılar sonucunda hareketimiz üyesi üç Filistinli (Ammar et-Tahir, Enis es-Selus, ve Muhammed Raddad) şehit olurken onlarca evladımız da kaçırılmış bulunuyor. Şu ana kadar bu saldırıları gerçekleştirenlere yönelik herhangi yasal girişim olmadığı gibi güvenlik güçlerince de en ufak bir araştırma yapılmamaktadır. Zindanlar ise gündüz gözüyle kaçırılan onlarca İslami Hareket üyesiyle dolup taşmaktadır" ifadelerini kullandı.

FEM

Filistin Haberleri