Direnişçiler Siyonist Aracına Bomba Attı

Kudüs Seriyyeleri ve Ebu Ali Mustafa Tugayları Batı Şeria'da siyonist igşal güçlerine karşı başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.

 

Kudüs Seriyyeleri ve Ebu Ali Mustafa Tugayları Batı Şeria'nın Nablus kentindeki Balata mülteci kampında siyonist igşal güçlerine karşı başarılı bir operasyon gerçekleştirerek üç siyonist askeri yaraladı.

 

Siyonistler Nablus'taki Balata mülteci kamplarına 30 araçla saldırdılar. Burada bulunan 3 Filistinliyi tutukladılar. Filistinli direnişçiler, Siyonist araçlardan birisine attığı patlayıcı madde, askerlerden bazısının yaralanmasına neden oldu.

 

Olayın hemen ardından Siyonist ambulanslar, yaralıları almaya geldi.  Bu eylemi, Kudüs Seriyyeleri ve Ebu Ali Mustafa Tugayı üstlendi. Siyonist yetkililer de 3 askerlerinin yaralandığını doğruladı.

 

Selahaddin Nasır: Filistin Devletine Kadar İntifadaya Devam

 

Selahaddin Nasır Tugayları, cumartesi günü öğle saatlerinde, Kisfium askeri karargahı yakınlarında, Siyonist terör birlikleriyle çatışmaya girdi. Çatışma sonrasında, mücahidler karargahlarına dönerken, İsrail uçakları da bölgede uçmaya başladılar.

 

Tugay yaptığı açıklamada, Siyonistlerin gerek Gazze gerekse Batı Şeria'daki saldırılarına cevap olarak operasyon düzenlediklerini, bu operasyonla da denizinden nehrine kadar bütün Filistin topraklarının kurtarılması için direnişin tek yol olduğunun, İsrail'in kovulup başkenti Kudüs olan Filistin devleti kurulana kadar intifadaya devam edecekleri belirtildi.

 

Fitnecilerden Mescid'e Saldırı

 

Filistin Özerk Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas'a bağlı emniyet güçleri, dün Batı Şeria'da fesad çıkarmaya devam ettiler. Nablus'daki Usame b. Zeyd mescidinde taşkınlık yapan el-Fetihli fitneciler, namaz kılanlara saygısızlık yaptıkları gibi bazı doküman ve eşyaları da çaldılar. Aynı mescide15.06.2007 ve 07.09.2007 tarihlerinde de saldırılmış bazı eşyaları kullanılmaz hale getirildiği gibi yakılmakla da tehdit edilmişti.

 

Öğretmenler Sendikasından Fitnecilere Tepki

 

Öğretmenler sendikası dün yaptığı açıklama ile Batı Şeria'da öğretmenlere yapılan saldırıları kınayarak, Abbas'tan saldırılara son verdirmesini istedi. Geçtiğimiz günlerde İsmail Muhammed ve Nafiz isimlerindeki öğretmenler, öğrencilerinin önünde kaçırılmış, Eşref Ziyad ise görevinden uzaklaştırılmıştı. Sendika yayınladığı bildiri ile kaçırılan öğretmenlerin serbest bırakılmasını, görevinden uzaklaştırılan öğretmenlerin de görevlerine yeniden başlatılması çağrısında bulundu.

 

İçişleri Bakanlığından Fitnecilere Son Uyarı

 

İsmail Heniyye Başkanlığındaki Filistin Hükümeti İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada fitnecilerden bazılarının Gazze'de kaos çıkartmak için bazı vatandaşların araçlarını çaldıklarını, kısa bir zaman sonra cezalandırılacağını belirterek saldırıya uğrayan vatandaşların derhal bakanlığı bilgilendirmelerini istedi.

 

Siyonistler Saldırılarına Devam Ediyor

 

Siyonist terör rejimine bağlı 3 tank ve 3 buldozer ile Gazze'den 300 metre içeriye giren Siyonistler, vatandaşların bazı eşyalarını kullanılmaz hale getirirken, tarım arazilerini de tahrip ettiler.

 

Deyr el-Gusun ve Bala kamplarına da saldıran Siyonistler, iki belde arasındaki yolları kapattılar.

Bİr Şehid Daha...

 

40 güm önce siyonist teröristlerce Cenin'de düzenlenen ve iki mücahid'in şehid olduğu saldırı esnasında yaralanan Ali Ebu Remile (45) adlı Filistinli vatandaş, bugün sabah saatlerinde şehid düştü.

 

velfecr

 

07/10/2007

Filistin Haberleri