Davutoğlu’nun Partisinde İstifa

6 Temmuz'da Ankara'daki Genel Merkez Binası'nın açılışına HDP'nin de katılması, daha kuruluş aşamasında olan Gelecek Partisi’ni ikiye böldü.

6 Temmuz'da Ankara'daki Genel Merkez Binası'nın açılışına HDP'nin de katılması, daha kuruluş aşamasında olan Gelecek Partisi’ni ikiye böldü.

Parti'nin Giresun İl Başkanı Ahmet Yılmaz, davetliler arasında HDP'li milletvekilleri ve il genel meclis üyesinin de bulunduğunu öğrenmesi üzerine istifa etti.

Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

"26 Temmuz'da Genel Merkez binasının açılışı için Ankara'ya gitmiştim. Giresunlu il Başkanı ve bir şehit yakını olarak programı ayakta dinlemekteydim. HDP milletvekili, HDP il genel Meclis üyesinin davetliler arasında olduğunu anonsta duyduğum anda ve onların ön sırada oturduklarını görünce bize tevdi edilen il başkanlığı görevini sonlandırma kararı aldım."

Güncel Haberleri

Arakçi: Lübnan’la kardeşlik temelinde ilişkilere yeni bir sayfa açıyoruz
X, Mossad casuslarını ifşa eden hesabı kapattı
Miami pazarlığında ABD Avrupa’yı dışladı
İsrail işgal ordusunda ‘tarihi’ kriz: Binlerce asker kaçtı
iPhone Alırken Bir Daha Düşün!