Darbeci Mısır Yönetiminden Şaşırtan Açıklama

Mısır, Filistinlilerin Şeyh Cerrah'ta yerinden edilmesini kınadı

TERCÜME HABER /TEVHİDHABER

Mısır Dışişleri Bakanlığı, Filistinlilerin Şeyh Cerrah Mahallesi'ndeki evlerinden ayrılmasını kınadı ve bakanlığın durumu "büyük endişeyle" yakından takip ettiğini vurguladı.

Bu ifadeler , Bakanlığın bugün Perşembe günü Facebook'taki resmi sayfasında yayınlanan ve işgal altındaki Kudüs'ün doğusundaki Şeyh Cerrah Mahallesi'nde meydana gelen saldırılar hakkında yorum yapan bir açıklamada geldi.

Açıklamada, Filistinlilerin Kudüs kentinde gerilimi artırabilecek provokatif uygulamalara ve saldırılara maruz kaldıkları konusunda uyarıda bulunuldu

Mısır Dışişleri Bakanlığı resmi Sözcüsü Ahmed Hafez, Mısır'ın işgal altındaki Kudüs'ün doğu kesiminin demografik kimliğini değiştirmek için Filistinlileri evlerinden çıkarma girişimlerini kınadığını ve bu uygulamaların uluslararası hukuk ihlallerini temsil ettiğini vurguladı.

Filistin Haberleri

Gazze’deki Aşiretler: Yasir Ebu Şebab’ın sonu, halkına sırt çeviren herkes için beklenen bir akıbetti.
HAMAS: Yaser Ebu Şebab'ın akıbeti, işgalcilerle iş birliği yapan herkes için bir uyarıdır
Hizbullah: Siyonist rejim bütün İslam ülkeleri için tehdit
Siyonist rejim Refah Kapısı’nı şantaj aracına çevirdi
Filistinli direnişçiler bu akşam bir İsrailli tutuklunun cesedini teslim etti