CHP Grup Disiplin Kurulu, İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler'den, 26 Ocak Pazartesi gününe kadar savunmasını yapmasını istedi.
Grup Disiplin Kurulu, Güler'e bir yazı göndererek, yazılı ya da sözlü savunmasını yapması için 26 Ocak'a kadar süre verildiğini bildirdi.
PARALEL YAPIYLA İŞBİRLİĞİ YAPTIK DEMİŞTİ
Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kurulun savunması için kendisine 26 Ocak'a kadar süre tanıdığını, ancak suçlamalara ilişkin ayrıntılı bir iddianamenin kendisine ulaşmadığını söyledi. Güler, buna ilişkin kendisinin de Kurula bir yazı gönderdiğini ve ayrıntılı iddianamenin kendisine ulaştırılmasını istediğini aktardı.
Güler, yaptığı bazı açıklamalar gerekçesiyle Grup Yönetim Kurulu tarafından bir yıl süreli geçici gruptan çıkarma istemiyle ve tedbirli olarak Grup Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.
CHP'li Güler için pazartesi son gün
CHP Grup Disiplin Kurulu, İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler'den, 26 Ocak Pazartesi gününe kadar savunmasını yapmasını istedi.
Güncel Haberleri
Bilal Erdoğan: Geçmişte Müslümanlara soykırım yapıldı. Artık yapamazlar; çünkü Erdoğan var.
Atasoy Müftüoğlu: ABD'de İran Karşıtlığının Temellerinin Atıldığı Kritik Toplantı
Tom Barrack'tan Epstein itirafı
Arıkan'dan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine tepki: Türkiye, İran'a karşı İsrail'e lojistik mi sağlayacak?
Erdoğan’dan kritik karar: Yabancı ülkelere ait askeri malzemelerin transit geçişine izin!