CHP Milletvekiline Dayak Attılar

Gazi Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışına katılan İstanbul Milletvekili Çetin Soysal, açılışı protesto eden bir grup tarafından darp edildi.

CHP'nin Gazi Mahallesi'ndeki seçim bürosunun açılışına katılan İstanbul Milletvekili Çetin Soysal, açılışı protesto eden bir grup tarafından darp edildi.

Alınan bilgiye göre, Soysal, özel asistanı Erkan İmli ile Gazi Mahallesi Dörtyol'daki CHP seçim bürosunun açılışına katıldı.

Soysal, içeride partililerle konuşurken, dışarıda toplanan bir grup seçim bürosunun açılışını protesto etmeye başladı.

Dışarı çıkarak protestocularla konuşmak isteyen Soysal ve beraberindeki İmli, tekme ve yumruklarla darp edildi.

Soysal, yaşanan bu olayın ardından seçim bürosuna dönerek, açılışta konuşma yaptı.

Konuşmanın ardından Soysal ve beraberindekiler buradan ayrılırken, dışarıdaki grubun protestosu bir süre daha devam etti.

ajanslar

Güncel Haberleri

Devrim Muhafızları küçük kız çocuğun isteğine kayıtsız kalmadı! Pembe füze...
Levent'teki İsrail Konsolosluğu yakınında silahlı çatışma: 2 kişi etkisiz hale getirildi
Levent Gültekin: İran, ABD'nin Yenilmez Olduğu Algısını Sarstı
Bütçeyi festivale değil vatandaşa ayırın
İran'ın denizaltıları Hürmüz Boğazı'nı nasıl kontrol ediyor?