Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Canan, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Ekim 2007 günü bir kısım tutukluları yargılandıkları İstanbul Özel Yetkili Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmalara götüren Kocaeli F tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna ait cezaevi aracının ön kısmında “Ya Sev Ya Terket” şeklindeki yazı bulunduğu şeklinde bazı basın yayın organlarında haber çıktığını bildirdi.
Canan, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:
“Cumhuriyet Başsavcılığımızca konu ile ilgili olarak derhal adli ve idari soruşturma başlatılmış olup, titizlikle sürdürülmektedir. Soruşturmanın sonucunda ilgililer hakkında gerekli adli ve idari işlemler yapılacaktır.”
Cezaevi Aracındaki Çıkartmaya Soruşturma Açıldı
Kocaeli F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na ait cezaevi aracının ön kısmındaki “Ya Sev Ya Terket” yazısı ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Güncel Haberleri
İŞGALCİ İSRAİL, BATI ŞERİA’DA 34 YENİ YERLEŞİM PLANINI ONAYLADI
İRANLI KOMUTAN MUSAVİ'NİN SON MESAJI ORTAYA ÇIKTI
Devrim Muhafızları küçük kız çocuğun isteğine kayıtsız kalmadı! Pembe füze...
Levent'teki İsrail Konsolosluğu yakınında silahlı çatışma: 2 kişi etkisiz hale getirildi
Levent Gültekin: İran, ABD'nin Yenilmez Olduğu Algısını Sarstı