Çeçenya'dan Bir Şehadet Haberi Daha

Komutan Ebu Bekir Basayev in şehadeti ile merkez cephe komutanlığı görevine atanan Ahmedov gurubu komutanlarından Komutan Müslim in şehadet haberi doğrulandı.

15 Ocak akşamı Grozni de bir eve düşman güçlerinin çok sayıda zırhlı araç ve askerle düzenledikleri operasyonda biri kadın 4 mücahit in şehadet haberi gelmişti. Şehit olanlardan Üveys Taçiyev in komutan Müslim olduğu ifade edilmiştir. Şehit olan kadının ise Komutan Müslim in hanımı olabileceği açıklanmıştır.

Çeçenistan cihadında özellikle şehir bölgelerinde mücadele vermek oldukça riskli ve zorludur. Merkez cephe komutanlığı bünyesindeki komutan ve mücahitlerin isim ve resimleri özellikle gizlenmektedir.

Rabbimiz yolunda şehadet şerbeti içen tüm komutan ve mücahit kardeşlerimizin şehadetlerini kabul etsin.

alkavkaz