Belgeyi Sulandırmak İstedi Ama...(VİDEO)

NTV'de yayınlanan Yazıişleri'nde bugün işler iyi gitmedi. Ruşen Çakır'ın 'Islak İmzalı Belge'yi sulandırma sorularına Çalışlar'ın verdiği cevaplar Çakır'ı şaşırttı.

NTV'de Mirgün Cabas ve Ruşen Çakır'ın sunduğu Yazı İşleri programına konuk olan Oral Çalışanlar, kendisine sorulan 'Islak imzalı belge' hakkındaki soruları cevapladı.

Radikal Gazetesi köşe yazarı Oral Çalışlar, Ruşen Çakır'ın Albay Dursun Çiçek'in ıslak imzasının bulunduğu İrticayla Mücadele Eylem Planı'nın orjinalini bir ihbar mektubuyla savcılara gönderen ve TSK içindeki cunta yapılanmasını deşifre eden ihbarcı subayın son ihbar mektubuyla ilgili bildik, ihbarcının şahsına ve ihbarın şekline yönlendirme sorularına, Çalışlar'dan konunun aslını sorgulayan yorumlar geldi. 



İşte Ruşen Çakır'ın Çalışanlar'a sorduğu o sorular:

 

Çalışanlar'ın Çakır'a verdiği cevap ve Genelkurmay'ın ortaya çıkan bu belge ile ilgili yapması gerekenler....

 

12 Eylül darbesini destekleyen gazeteci Kemal Ilıcak'ın başına gelen bir olayı Oral Çalışlar anlatıyor...

 

 

aktifhaber

Güncel Haberleri

Devrim Muhafızları küçük kız çocuğun isteğine kayıtsız kalmadı! Pembe füze...
Levent'teki İsrail Konsolosluğu yakınında silahlı çatışma: 2 kişi etkisiz hale getirildi
Levent Gültekin: İran, ABD'nin Yenilmez Olduğu Algısını Sarstı
Bütçeyi festivale değil vatandaşa ayırın
İran'ın denizaltıları Hürmüz Boğazı'nı nasıl kontrol ediyor?