Lübnan'daki bir öğrenci gurubunu kabul eden İslam dünyasının önde gelen alimlerinden Muhammed Hüseyin Fadlullah, İslam dünyasının su ve petrol gibi zenginliğinin olmasından ötürü batılı ülkelerin İslam dünyasına "sağılacak inek" gibi baktığını, batılı ülkelerin Müslümanları köleleştirmek istediğini söyledi.
Fadlullah, İslam dünyasının özgürlüğünün elinden alınması için üretim yapmasının engellendiğini ve batılı ülkelerin ürünlerine bağımlı hale getirmeye çalışıldığını, her zaman sömürgeye hazır bir toplum olarak kalmamızı istediklerini bunun için de bazı Müslüman öğrencilerin batılı ülkelerde uzmanlaşmasının önüne geçildiğini belirtti.
Bugünlerde batı dünyasına karşı bilimsel savaş verildiğini kaydeden Fadlullah, "İran'a karşı başlatılan psikolojik savaşın sebeplerini anlamamız gerekiyor" diye konuştu.
isra haber
"Batılıların İran'a Niçin Saldırdığını Anlamalıyız"
Fadlullah, İslam dünyasının zenginliklerini sömürerek, İslam toplumunu köleleştirmek isteyen batılı ülkelere tepki gösterdi.
Lübnan Haberleri
Şeyh Naim Kasım: Amerika-İsrail'in Lübnan üzerinde söz hakkı yoktur
Husi, Bağımsızlık Günü'nde Yürüyüş Çağrısı Yaptı
Lübnan halkı Siyonistlerle normalleşmeye karşı sokaklara döküldü
ABD'nin skandal önerisi ifşa oldu: Şehit Nasrallah'ın cenaze töreni bombalamak istediler
Hizbullah: İç bölünmeler İsrail’in suistimal ettiği bir zafiyet yaratıyor