Irak güvenlik güçlerinin, başşehir Bağdat"ın 40 kilometre güneyinde gerçekleştirdikleri operasyonlarda El Kaide örgütü tarafından kullanılan bir hastahane buldukları bildirildi.
Irak ordusundan yapılan açıklamada hastahanenin, El Kaide üyelerinin tedavisi için kullanıldığı belirtildi. Irak ordusundan bir açıklama yapan Tümgeneral Kasım El Musavi, hastanenin El Bavi bölgesindeki Selman Pak şehrinde bulunduğunu söyledi. Musavi, "El Kaide mensuplarının tedâvi edilmesi için kullanılan büyük bir hastane bulduk" dedi. Hastahanenin güvenlik güçleri tarafından bulunmadan önce boşaltıldığı belirtildi.
Bağdat"ta Kaide hastanesi bulundu
Irak güvenlik güçlerinin, başşehir Bağdatın 40 kilometre güneyinde gerçekleştirdikleri operasyonlarda El Kaide örgütü tarafından kullanılan bir hastahane buldukları bildirildi.
Irak Haberleri
Irak Direnişi: Hürmüz zorla açılırsa petrol platformları kalmaz
Irak İslami Direnişi, İşgalci ABD’ye Karşı Operasyonlarını Sürdürüyor
“Göze Göz” Mesajı: Irak Direnişi Bölgesel Sınırları Kaldırmakla Tehdit Etti