BAE'den Siyonistçe Açıklama

BAE: Ahmedinejad, İsrail'i haritadan silmek için tehdit etti, ancak İsrail'in saldırıları karşısında kendi şehirleri yok olabilir

Tevhidhaber / Özel

Birleşik Arap Emirliği lideri  CNN'e yaptığı açıklamada, "İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın İsrail'i haritadan silmek için tehdit ettiğini, ancak kendi şehirlerinin İsrail'in saldırıları sonucunda yok olabileceğini" dedi.

Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum, ayrıca "İran'ın nükleer bomba kullanmak ya da tek bir tane bile inşa edebeliceği şüphelidir" dedi.

Raşid Al Maktum, , "İran nükleer silahla ne yapacak? İsrail'i mi vuracaklar? Bunu yaparlasa kaç tane Filistinli ölecek? Eğer İran İsrail'e saldırı düzenlerse, kendi şehirleri güvende mi olacak? Ertesi gün yok olmuş oacaklar.

BAE, Batı ya da İsrail'in İran'a yönelik bir saldırı durumunda muhtemelen önemli üsleri ve hava sahasını açacaktır.

İran Haberleri

İran'da Terör Örgütüne Operasyon!
İran'dan yeni açıklama: Canımız pahasına kararlıyız
İran: 12 günlük savaşta 33 ülke İsrail'e destek verdi
Devrim Muhafızları: Tabatabai suikastına belirlenen zamanda ezici karşılık verilecek
Tel Aviv’deki gökdelenler hâlâ İran füzelerinin izlerini taşıyor