Azerbaycan'da okullarda hicabın yasaklanması, hicabı savunanların tutuklanmasından sonra, hicaba karşı küstahça hakaret ve saldırılar devam ediyor.
Siyonistler tarafından desteklendiği açıkça bilinen Aliyev partisine mensup milletvekillerinden Eldar İbrahimov, şeytanca bir ağızla hicaba saldırarak "hicab, cehalet ve geri kalmışlığın bir simgesidir. Her kim hicab giymek istiyorsa bunu evlerinin gizli odalarında giysinler" deme cüretini gösterdi.
"Hicab bize ne verir ki? İran'da ortaya çıkan hicab şimdi de Azerbaycan'a ihraç edilmek isteniyor, hicab İran'a ne sağladı ki? Hicab namusun simgesi gibi görülemez" diyen İbrahimov, alçakça efadelerini şöyle sürdürdü:
"Bir ülkede bir kanun varsa ve o kanunda okullarda hicab giyilmeyeceği belirtiliyorsa bu yasaya uyulmaladır. Şimdi, kim hicaba bürünmek istiyorsa evinde oturabilir, istiyorsa kocasının önünde kendini örtebilir"
Eldar İbrahimov, Azerbaycan'daki siyonistlerin kontrolündeki resmi bir komitenin başkanı Nazim İbrahimov'un kardeşi. Ayrıca diğer kardeşi Taği İbrahimov'da Tel Aviv destekli ATV televizyon kanalının sahibi.
Eldar İbrahimov'un hicaba ve hicablı Müslüman hanımlara karşı sarf ettiği bu şeytanca ifadeler, Azerbaycan'daki hicab yasağı ile siyonistler arasındaki ilişkiyi daha belirgin bir şekilde gözler önüne seriyor.
RUHULLAH.COM
Azerbaycan'da Hicaba Küstahça Bir Saldırı Daha
Azerbaycan'da okullarda hicabın yasaklanması, hicabı savunanların tutuklanmasından sonra, hicaba karşı küstahça hakaret ve saldırılar devam.
Güncel Haberleri
İran'ın denizaltıları Hürmüz Boğazı'nı nasıl kontrol ediyor?
İran Kuş Avlar Gibi Helikopter ve Uçak Düşürüyor!
İran İle Fransa Anlaştı! İran'dan Diplomasi Dersi!
İran, Amerikan F-35 savaş uçağının düşürüldüğünü açıkladı (FOTO)
İran’dan Hürmüz Boğazı'nın kullanımına ilişkin açıklama