Avrupa'nın DAEŞ'den Farkı Yok (VİDEO)

Danimarka'nın Göç ve Uyum Bakanı Inger Stojberg, mültecilere ilişkin bir toplantıda çıkışı kendisini protesto eden bir grup mültecinin üzerine makam arabasını sürdü .

Mülteciler tarafından protesto edilen Danimarka'nın Göç ve Uyum Bakanı Stojberg, makam aracını mültecilerin üzerine sürdü.

Danimarka'nın Göç ve Uyum Bakanı Inger Stojberg, mültecilere ilişkin bir toplantıda çıkışı kendisini protesto eden bir grup mültecinin üzerine makam arabasını sürdü. Çevredekilerin gözü önünde mültecileri aracıyla ezdi.

Bölgede yaşananlara tanık olanlar olayı korku ve dehşetle izledi.

Bir polis memuru ise engel olmak istese de, mültecinin bakanın aracı altında ezilmesine engel olamadı.

Yaralanan mülteci hakkında bilgi verilmedi.

Danimarkalı Bakan daha önce de İslam'a hakaret etmişti

Danimarka’nın Göç ve Uyum Bakanı Inger Stojberg, bir müzeye tepki göstermek amacıyla Hz. Muhammed’i başında bomba şeklinde bir sarıkla resmeden tartışmalı bir karikatürü sosyal medya hesabında paylaşmıştı.

Güncel Haberleri

Bilal Erdoğan: Geçmişte Müslümanlara soykırım yapıldı. Artık yapamazlar; çünkü Erdoğan var.
Atasoy Müftüoğlu: ABD'de İran Karşıtlığının Temellerinin Atıldığı Kritik Toplantı
Tom Barrack'tan Epstein itirafı
Arıkan'dan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine tepki: Türkiye, İran'a karşı İsrail'e lojistik mi sağlayacak?
Erdoğan’dan kritik karar: Yabancı ülkelere ait askeri malzemelerin transit geçişine izin!