Annapolis zirvesinin ABD ve yandaşlarının kötü emellerine ulaşmasına yardım için düzenlendiğini belirten İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, "Bu konferans şimdiden sonuçsuzluğa mahkum" dedi.
Ayetullah Hamaney, gönüllü milis teşkilatı (Besic) üyelerine yaptığı konuşmada, ABD'nin Annapolis kentinde, Filistin-İsrail anlaşmazlığına ilişkin düzenlenecek uluslararası konferansa da değindi ve "Bu toplantı, ABD ve yandaşlarının kötü emellerine ulaşmasına yardım için düzenleniyor" dedi.
Annapolis konferansının, "Siyonist rejime" (İsrail) yardım için düzenlendiği ifade eden Hamaney, "Siyah Saray yetkilileri de bundan kendilerine çıkar sağlama peşindeler" dedi.
Ayetullah Hamaney, "toplantının şimdiden sonuçsuzluğa mahkum olduğunu" ifade etti.
İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad da dün yaptığı açıklamada, "İran'ın çevresindeki bazı ülkelerin bu toplantıya katılacak olmasından üzüntü duyuyorum" demiş ve katılımcı ülkelerden konferansı boykot etmelerini istemişti.
"Annapolis Siyah Sarayın Entrikasıdır"
Annapolis zirvesi ABD ve yandaşlarının kötü emellerine ulaşmasına yardım için düzenleniyor...
İran Haberleri
İran'da Terör Örgütüne Operasyon!
İran'dan yeni açıklama: Canımız pahasına kararlıyız
İran: 12 günlük savaşta 33 ülke İsrail'e destek verdi
Devrim Muhafızları: Tabatabai suikastına belirlenen zamanda ezici karşılık verilecek
Tel Aviv’deki gökdelenler hâlâ İran füzelerinin izlerini taşıyor