Almanya Medyasından Erdoğan Düşmanlığı

Almanya medyasından AB'ye Türkiye önerisi: Erdoğan'ın gitmesini bekleyin

Türkiye'nin, Doğu Akdeniz'de yer altı kaynaklarına yönelik araştırma ve sondaj çalışmaları sürüyor.

Başta Yunanistan ile Rum yönetimi olmak üzere birçok ülke Türkiye'nin bu haklı çabalarını engelleme girişimlerine rağmen Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde tehditlere boyun eğmiyor.

Türkiye'nin bölgedeki faaliyetlerinin sona ermesinin çözümü, Yunanistan ile Rum Kesimi'ne göre "Türkiye'ye yaptırım" uygulanması.

ALMANYA'NIN ESKİ ANKARA BÜYÜKELÇİSİ ERDMANN'DAN SKANDAL MAKALE
2 ay öncesine kadar Almanya'nın Ankara Büyükelçiliği görevini yürüten Martin Erdmann, Frankfurter Allgemeine Zeitung'a Türkiye ile AB arasında süren gerginlikle ilgili bir makale kaleme aldı.

 

ERDOĞAN'IN NEFESİ KESİLDİĞİNDE..."
AB'nin şu ana kadar Türkiye'ye boyun eğdirememesine değinen Erdmann, "Erdoğan'ın nefesi kesildiğinde" isimli makalesinde "Avrupa Erdoğan'ın 'nefesi kesilene' kadar sabırlı ve dikkatli olmalı. O gün geldiğinde Türkiye tekrar 'dostumuz' olacak." ifadelerini kullandı.

AB'ye ve NATO üyesi ülkelere çözüm önerisi de sunan Erdmann şu ifadeleri kullandı;

"STRATEJİK DİKKAT"
Stratejik dikkat, ertesi güne, yani Türkiye'nin mevcut liderliğinin gücünün tükendiği güne odaklanılmalı. Bunun için bir tarih yok, ancak bir süredir mevcut sistemin çöküşünün işaretleri var.

Çünkü X gününden sonra bile Türkiye, dünyanın en huzursuz bölgelerinden birinde komşumuz, ortağımız ve istikrarın çapası olarak kalacak.

Ve Türkiye'deki insanlar bugün olduğu gibi bu gelecekte de aynı olacak. Bugünün sıcağında, Avrupa ile Türkiye arasında uzun vadeli, müreffeh bir işbirliği için umutlarınızı ve özlemlerinizi hayal kırıklığına uğratmamalıyız.

Güncel Haberleri

ABD İran İHA'sını düşürdü iddiası
Bahçeli: Anadolu huzura, Öcalan umuda, Ahmetler makama ve Demirtaş yuvasına dönünceye kadar...
Trump'ın "Barış Kurulu" oyunu: Gazze'de Amerikan vesayeti hedefi
Bill Gates Epstein ile Pandemi Kurgulamış!